Një dëshirë e plotësuar - Gazeta Express

Një dëshirë e plotësuar

Gazeta Express

23/11/2020 12:04

Lista e dëshirave nuk dihet as ku fillon e as ku mbaron, por një gjë është e sigurt se disa dëshira nuk ndryshohen e as nuk zëvendësohen.

Këtë herë, Porsche Kosova së bashku me partnerët, Raiffeisen Leasing dhe ILLYRIA, sjellin ofertën për modelet më të mira të Volkswagen, SKODA dhe SEAT duke ju mundësuar çmime dhe fleksibilitet për të plotësuar dëshirën tuaj për një super veturë.  

Ju vetëm duhet të vendosni se cili nga modelet është zgjidhja më e mirë për ju dhe të kontaktoni shitësit e autorizuar: Porsche Prishtina, Baki Automobile dhe AHP.

Nëse preferenca juaj është Volkswagen dhe nëse dëshironi t’i mbizotëroni rrugët sigurisht se do të zgjedhni një Touareg të fuqishëm, të sofistikuar me teknologji të lartë, komod dhe me një motor të gatshëm për secilën situatë, apo ndoshta një T-Roc trendi por gjithnjë të fuqishëm dhe ekonomik me tërheqje në katër rrota, apo ndoshta zgjidhja juaj është një T-Cross me hapësirë të mjaftueshme dhe mjaft komod. 

Që qëndrueshmëria të mos jetë problem atëherë zgjedhja juaj është një veturë nga familja SKODA, kjo është edhe një nga arsyet pse Taxi kompanitë zgjedhin SKODA para shumë brendeve tjera.

Zgjedh SKODA Kodiaq i cili ofrohet dhe me shtatë ulëse nëse të pëlqejnë aventurat me terene sfiduese, komoditeti dhe vozitja stabile, apo mund të zgjedhësh SKODA Karoq një veturë kjo karakteristike që merr vëmendje dhe është ideale për cdo moshë apo gjini, ndoshta dëshira juaj konsiderohet e plotësuar nëse zgjedhni veturë familjare si SKODA Octavia apo veturë praktike si SKODA Fabia.

Nëse ju intereson kombinimi i teknologjisë me elegancë ju mund të zgjedhni SEAT Arona, apo një veturë SUV familjare si SEAT Tarraco.

Cilido që është vendimi juaj, zgjedhja juaj bëhet më e mirë kur vetura që ju dëshironi tani vjen me:

  • Regjistrimin e parë falas,
  • Interes Preferencial,
  • Kasko me çmim preferencial,
  • Autobartje 24/7 në Kosovë dhe EU
  • Sigurimin në aksident me çmim preferencial

Shfrytëzoni ofertën më të mire në treg dhe plotësoni një nga dëshirat më të rëndësishme.

Vizitoni shitësit e autorizuar dhe informohuni në detaje.

PORSCHE KOSOVA

Importues gjeneral për: Volkswagen, SKODA, SEAT, Audi, Porsche dhe Volkswagen Komerciale