Një delegacion i Komisionit për çështje evropiane nga Parlamenti danez për vizitë në Kuvend - Gazeta Express
string(91) "nje-delegacion-i-komisionit-per-ceshtje-evropiane-nga-parlamenti-danez-per-vizite-ne-kuvend"

Maqedoni

Gazeta Express

19/09/2023 8:56

Një delegacion i Komisionit për çështje evropiane nga Parlamenti danez për vizitë në Kuvend

Maqedoni

Gazeta Express

19/09/2023 8:56

 Një delegacion i Komisionit për çështje evropiane nga Parlamenti danez sot do të realizojë takime në Kuvend.

Anëtarët e këtij Komisioni do të realizojnë biseda me kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi, me Arta Bilali-Zendelin, zëvendës kryetare e Komisionit për çështje evropiane dhe anëtarët, si dhe me kryetaren e Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Danimarkës, Marija Georgievska dhe anëtarët.

Lexo Edhe: