Një bionde dhe me plot stil, kështu duket sot "Zhadja" - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

23/06/2020 15:55

Një bionde dhe me plot stil, kështu duket sot “Zhadja”

Rozë

Gazeta Express

23/06/2020 15:55

Emri “Zhade” do të mbetet gjatë në kujtesën e secilit.

Seriali brazilian “El Clone”, ka qenë një nga serialet më të ndjekura në trojet shqiptare.

Madje “dashuria” për këtë serial pati shkuar aq larg saqë u patën krijuar edhe produkte ushqimore më fotografitë e tyre.

Ka shumë vite që ky serial ka mbaruar, dhe kasti i këtij projekti kanë vazhduar me seriale tjera.

Por aktorja Giovanna Antonelli, e njohur si Zhadja pati fituar simpati të madhe të shqiptarëve.

Ajo sot është 43 vjeçare dhe vazhdon të jetë në formë.