Ngjyrat më të lumtura të vitit 2022 - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

13/01/2022 10:50

Ngjyrat më të lumtura të vitit 2022

Fun

Gazeta Express

13/01/2022 10:50

Dëshironi të tërhiqni para dhe lumturi këtë vit? Ngjyrat më të lumtura në vitin 2022 përcaktohen nga ekspertët e Feng Shui bazuar në ekuilibrin midis katër elementëve dominues, dhe ato do të jenë druri, uji, zjarri dhe toka.

Feng shui është një metodë për të balancuar ‘yin dhe yang’, dhe për të përmirësuar rrjedhën duke rregulluar mobilet, dekorimet, ndërtesat dhe madje edhe qytete të tëra në një mënyrë të dobishme.

Lexo Edhe:

Gjithashtu, ata udhëhiqen nga fakti se ky do të jetë viti i tigrit, me polaritet të fortë ‘yang’, ndaj këshillojnë të forcojnë lumturinë me ndihmën e dy ngjyrave – e kaltër “kobalt” dhe e gjelbër e zbehtë.

Nuanca e kuqe e zjarrtë si dhe e verdha mbretërore duhet të jenë pak më pak të përfaqësuara.

Këto janë katër ngjyrat që duhet t’i vishni gjithmonë ose t’i keni me vete në ndonjë formë. Për shembull, mund të vishni një byzylyk të zbukuruar me gur energjie në ngjyrën e zgjedhur.