Nga mburrja për një shkop, qeni e bën rrëmujë shtëpinë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

06/11/2021 21:53

Nga mburrja për një shkop, qeni e bën rrëmujë shtëpinë

Fun

Gazeta Express

06/11/2021 21:53

Kur qentë hasin në një kapje të mirë, ata gjithmonë do të mburren për këtë para pronarëve të tyre.

Kështu qeni erdhi në shtëpi me një shkop të madh që gjeti në një pyll aty pranë. Qeni gjerman hyri me krenari në shtëpi me gjahun në gojë.

Lexo Edhe:

“Nuk e di se si do të hysh”, i thotë pronari Gavin Wurth.

Megjithatë, ajo kaloi nëpër derë me një shkop, dhe më pas u përpoq të kalonte pranë tryezës dhe dollapit. Fatkeqësisht, shkopi ishte shumë i madh dhe ajo e përdori atë për të rrëzuar shishet e qelqit nga dollapi.

Ndërsa Gavin filloi të shante, vetë Sadie u frikësua shumë dhe iku me kokë pa marrë parasysh çfarë. Ajo madje harroi edhe shkopin që me aq krenari donte t’i tregonte shefit të saj.

@itzwurthit

A life as Sadie 🐕‍🦺 #dogsofttiktok #doggo #doglife #dogdad #dogsvideo #dogs #dogsoftiktokviral

♬ original sound – Gavin Wurth