Nga lirimi i kriminelit tek tjetërsimi i pronave në Spille! Shkarkohet kryetarja e Gjykatës së Kavajës, çfarë zbuloi KPK-ja - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

04/06/2020 9:35

Nga lirimi i kriminelit tek tjetërsimi i pronave në Spille! Shkarkohet kryetarja e Gjykatës së Kavajës, çfarë zbuloi KPK-ja

Shqiperi

Gazeta Express

04/06/2020 9:35

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dha sot vendimin për shkarkimin e kryetares së Gjykatës së Kavajës Entela Shedula.

Sipas analizës së KPK, Shedula ka pasur probleme me justifikimin e pasurisë.

Emri i saj ka dalë në media para dy dhe tre vitesh për dy çështje që janë denoncuar për të. Për tjetërsimin e pronave ne Spille dhe lirimin e një personi të akuzuar për vepra të rënda penale.