Nga katundi i tij, Bekë Berisha rrëfen kohën kur lahej në lumë, në temperatura minus - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

18/09/2020 12:53

Nga katundi i tij, Bekë Berisha rrëfen kohën kur lahej në lumë, në temperatura minus

Lajme

Gazeta Express

18/09/2020 12:53

Gazetare: Syzana Hajradini

Rubrika “N’katun” vazhdon të jetë pjesë e emisionit të mëngjesit në T7 në këtë sezon të re.

I ftuar ishte Bekë Berisha dhe ju ftojmë t’i ndiqni disa rrëfime të padëgjuara më herët që ndërlidhen me fëmijërinë dhe rininë e tij.