Nesër del autopsia për pesë viktimat e Gjilanit - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

18/02/2020 20:25

Nesër del autopsia për pesë viktimat e Gjilanit

Lajme

Gazeta Express

18/02/2020 20:25

Drejtori i Institutit të Mjekësisë Ligjore, Arsim Gërxhaliu, ka thënë se është angazhuar i gjithë ekipi për të përfunduar nesër autopsinë e pesë viktimave në Gjilan.

Ai tha se sot që nga marrja e lajmit nga policia kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë kryer të gjitha proceset e nevojshme.

“Në orën 13:00 kemi pasë thirrje zyrtare nga policia dhe në orën 14:00 kemi qenë në vendin e ngjarjes deri në orën 19:00 bashkë me Forenzikën. Tash më herët i sollëm në Institutin e Mjekësisë Ligjore”.

“Autopsia do të fillojë nesër në mëngjes sepse janë pesë raste, por do t’i kryejmë nesër bashkë me kolegët tonë”, tha ai për Klan Kosovën.