Nëse i konsumoni këto ushqime pasdite ju ndihmojnë për forma të mira trupore - Gazeta Express
string(76) "nese-i-konsumoni-keto-ushqime-pasdite-ju-ndihmojne-per-forma-te-mira-trupore"

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

31/03/2022 1:09

Nëse i konsumoni këto ushqime pasdite ju ndihmojnë për forma të mira trupore

Ushqimi/Dieta

Gazeta Express

31/03/2022 1:09

Shumica e njerëzve mendojnë se një trup me përmasa perfekte dhe ushqimi i shëndetshëm është një fenomen i pamundur.

Megjithatë është gjithmonë e mundur që të humbni peshë dhe të qëndroni në formë nëse gjeni balancin e duhur mes produkteve të shëndetshme dhe produkteve të tjera me më shumë kalori.

Lexo Edhe:

Më poshtë ju sjellim disa ushqime të shëndetshme që mund t’i konsumoni pas orës 18:00, ushqime të cilat do të ju ndihmojnë që të humbni peshë dhe të jeni të shëndetshëm.

Misër

Nektarina

Kungull

Lakra

Kërpudha

Rrepa

Kivi.