Nëse e shihni këtë person, lajmëroni menjëherë policinë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

23/02/2021 13:04

Nëse e shihni këtë person, lajmëroni menjëherë policinë

Lajme

Gazeta Express

23/02/2021 13:04

Policia e Kosovës  ka kërkuar ndihmë për kapjen e një personi në kërkim.

Personi i kërkuar është Ramadan (Feriz) Sopaj i lindur me 03.05.1955 nё fshatin Janqishtë, Komuna e Malishevës.

I dënuari është i kërkuar për dërgim në vuajtje të dënimit për veprat penale: Këqpërdorim seksual i personave nën moshën 16 vjeç dhe sulm seksual.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës.

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

029 269 007 -S.Policor Malishevë-Drejtoria Rajonale Gjakovë

E-mail adresa: [email protected]