Neki Emra i del në ndihmë familjes Abazi nga Gjilani - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

30/11/2019 14:55

Neki Emra i del në ndihmë familjes Abazi nga Gjilani

Rozë

Gazeta Express

30/11/2019 14:55

Këngëtari i njohur, Neki Emra i ka dalur në ndihmë familjës Abazi nga Gjilani që humbën dy djemtë e tyre nga tërmeti qe ndodhi në çarkun e Durrësit të martën e 26 nëntorit.

Neki, i është bashkuar personazheve që janë solidarizuar me familjet e prekura nga tërmeti me pasoja tragjike në Shqipëri.

Shuma që këngëtari iu ka ndihmuar është 620 euro, duke i mbledhur kështu në një mbrëmje muzikore në kryeqytet.

“Jam shumë i prejur nga ajo se çka ka ndodh në Durrës dhe Thumanë. Është obligim i secilit nga ne qe te kontribojë nga pak për raste të tilla”, tha Neki për Express.