Një person tenton ta dhunojë një grua në Fushë-Kosovë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

30/09/2020 9:58

Një person tenton ta dhunojë një grua në Fushë-Kosovë

Lajme

Gazeta Express

30/09/2020 9:58

Policia e Kosovës ka arritur ta arrestojë një person në fshatin Vragoli të Fushë-Kosovës. i dyshuari kishte tentuar ta dhunojë seksualisht viktimën kosovare.

Policia për këtë rast ka njoftuar policinë. I dyshuari pasi e kishte kryer veprën me veturë ishte larguar nga vendi i ngjarjes.

“Fsh. Vragoli, Fushë Kosovë 29.09.2020 – 17:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar i cili kishte tentuar ta dhunoi viktimën femër kosovare. I dyshuari pasi e kishte kryer veprën me veturë ishte larguar nga vendi i ngjarjes, por ishte ndalë dhe arrestuar nga njësiti policor. Rasti është duke u hetuar”, ka njoftuar policia.