Ne Ndërtojmë - Një ditë pune në një qytet të tërë (Video) - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

03/12/2019 12:06

Ne Ndërtojmë – Një ditë pune në një qytet të tërë (Video)

Lajme

Gazeta Express

03/12/2019 12:06

Është një ditë e re. Më shumë se 300 punëtorë janë në vend-ndërtimin më të madh në Kosovë, në objektet e Cima Construction. Janë duke punuar me intensitet të shtuar, pasi tashmë veç kanë rënë temperaturat – dhe të gjithë ekipet do të futen brenda ndërtesave që të finalizojnë kompleksin më të madh ndonjëherë Eliza.

Ky është kompleksi ELIZA

Eliza ndodhet 10 minuta nga qendra e Prishtinës. Është në lagjen Dardania në Fushë Kosovë. Ndryshe, është menduar për secilin segment të jetës. Parqe, çerdhe, mbikëqyrje, organizim i komunitetit, parkingje të mjaftueshme si mbi ashtu edhe nëntokësore dhe mbi të gjitha një vend ku mund të fillohet jeta e re.

Një investim i sigurt në patundshmëri nisur nga fakti që ka banesa të madhësive të ndryshme, por edhe lokale dhe objekte afariste ku mund të zhvendoset biznesi juaj.

Cima Construction këtë vit është duke kremtuar dhe 10 vjetorin e themelimit të kompanisë, ndërsa ka vendosur që të ketë edhe befasi që do të publikohen javën që vjen, ndërsa do të ju paraprij një kampanjë me të cilën do të kurorëzohet dhe një vit me plot suksese.

Ndryshe, një super ofertë është në dispozicionin tuaj.

Bëjeni banesën tuaj në Lagjen Eliza, Dardani, 10 minuta nga qendra e Prishtinës.

Pa kamatë, pa garantues për 60 muaj 

Kontakto për të aranzhuar vizitën tende 049509090 / 049106777

Investo sigurt në patundshmëri, ELIZA nga Cima Construction

#cimaconstruction #nendertojmë #tower #gurmbigur #themeleteforta