Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër - Gazeta Express

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Lajme

Gazeta Express

30/11/2021 16:55

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të radhës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Këto ndërprerje do të jenë si pasojë e punimeve në rrjet.

Lexo Edhe:

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi:

01.12.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Mazgiti (H05) pa tension mbesin daljet 35kV (Besia, Koliqi dhe Bivolaku) dhe daljet 10kV prej orës 00:10 deri në ora 00:30.

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci, Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Iber Lepencin, Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë, Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma, Al Petrol, Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese), Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Berrnica , NSH Monting , Noti, Raskova,Bakshia,Mulliri Prugovc,Berishët,Arena rstor,Plashnik Prugovc,Vehbi Pllana privat, RTK Bakshi, Breznica, Kozarica dhe Barileva, Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Iber Lepencin

Arsyeja: Ngarkimi i NS Mazgiti me Kosoav A

2

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ulzat-1, Hajvali (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Ulzat-1, Hajvali

Arsyeja: Shkyçje e domosdoshme per shkak punimeve ne Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

3

Nga TS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

LP 10kV Fushë kosova 1 (kodi: 15018006 )nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Shkyqje e domosdoshme per shkak te punimeve ne projektin LP 10kV Fushkosova 1

Prizren

1.

Nga NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TR 1 – J01 dhe TR2 – (J26) dhe pa tension mbesin 18 dalje 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 18:00.

Vendet: Rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 583 Endrit Kavaja (një pjesë), 584 Bajram Curri, 585 Ibrahim Lutfiu (një pjesë), 586 Zenun Kepa, 587 Haxhi Zeka, 588 Bedri Pejani, 590 Xhavit Syla, 591 Avdyl Beqiraj (një pjesë), 592 Xhemajl Rexha (një pjesë), 593 Shaban Polluza (një pjesë), 599 Bahri Gallapeni (një pjesë) dhe 600 Nebih Hodo Kuçi, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Vinston Çreçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës.

Fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq, Gjinoc, Greikoc, Leshan (një pjesë), Sallagrazhdë, Shirokë (një pjesë), Topliqan (një pjesë) dhe Gelancë, Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje, Bllacë, Breshani, Duhël, Kastërc, Nishor, Peqan, Semetisht dhe Sllapuzhan dhe Fshati Shirokë, Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan, NEWKO BALKAN L.L.C. . . . në Therandë dhe 8 konsumatorë komercial në Shirokë dhe Zonën Industriale.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

Ferizaj

1

Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Astrit Bytyqi (kodi: 40000032 ) nga ora 09:30 deri 12:30 dhe nga ora 13:30 deri 16:00

Vendet: Rr. Hasan Prishtina, Astrit Bytyqi, Halim Spahija, Marie Kraja, Gazmend Zajmi , Vll. Gervalla ,Zenun Beqa , 28 nentori, Emin Duraku, Ali Shefik Spahiju

Arsyeja: Rritja e Fuqis se TS te mbingarkuar

Gjilani

1.

Nga NS 110/35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Velekinca (kodi: 60062006 ) nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ), Velekincë

Arsyeja: Ndrrimi I trasformatorit mbingarkum

Punime nga palet e treta

Ferizaj;

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS MACKAR L.L.C. Besnik Mustafa (kodi: 41000011394 ) nga ora 09:00 deri 09:30

Vendet: TS MACKAR L.L.C. Besnik Mustafa

Arsyeja: energjizimi i kabllos TM, sipas PEE.

Mitrovicë

1

Nga TS 110/10 kV Mitrovica 2. do të ndërprehet:

LP 10kV Iber Lepenci (kodi: 70000012) nga ora 10:00 deri 16:00

VendetRrugët: Agim Çavdërbasha (njëpjesë), Blerim Durmishi (njëpjesë), Dëshmorët e Kombit (njëpjesë), Driton Veliu (njëpjesë), Hetem Voca (njëpjesë), Hoxhë Hasan Tasimi (njëpjesë), Nora Kelmendi (njëpjesë), Magjistralja e Adriatikut (njëpjesë), Fadil Franca, Gavaz Bajgora (njëpjesë), Qlirimi (njëpjesë), Sylë Vokshi, Ulqinit (njëpjesë), Xheladin Kutllovci (njëpjesë) si dhe vendet: Shipol, Zhabarë, Zhabarë i Epërm, ZHabarë i Poshtëm dhe Lushtë…

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit

Pejë

1.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Dobrusha (kodi: 50052001 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat Prekall, Dobrush, Kashic,Dobrusha epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e poshtme, dhe e epërme, Ruhot..

Arsyeja: Nderrim shtylle e TM dhe Ndrrim TR

2

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fusha e Pejes (kodi: 50000009 )nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Bajraktaret, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan, Bllagaj .Arsyeja: Ndrrimi I trasformatorit mbingarkum

3.

Nga TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Leshani (kodi: 51000005) nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Ndrrimi I trasformatorit mbingarkum

Gjakova

1

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Dragabili (kodi: 82082006) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë..

.Arsyeja: Rritja e Fuqis se TS te mbingarkuar

02.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë:

1

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr. 8 Stacioni i policis (kodi: 12000003) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:05 dhe nga ora 17:55 deri 18:00

Vendet: Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria..

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM

2

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Komanda e Ushtrise (kodi: 12000003021) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Komanda e Ushtëris

Arsyeja: ndrrimin e transformatorit dhe kthines RMU (2+1)

3.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Komanda e Ushtrise 1 (kodi: 12000003159) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Komanda e ushtris 1

Arsyeja: ndrrimin e transformatorit

4.

NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

02.12.2021

Punime nga palet e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 12:00 deri 15:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re …

Arsyeja: vendosja e shtylles TM, sipas PEE.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Aldex-Ali Çeku (kodi: 50051009008) nga ora 10:00 deri 16:30

Vendet: TS Aldex-Ali Çeku

Arsyeja: nderrimi i transformatorit dhe panelit TU, sipas PEE.