Në 3-vjetorin e martesës, Turjan Hysko i dedikon këto fjalë Orinda Hutës: Për 97 vitet e tjera mbaj përgjegjësi që do të dua - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

27/07/2020 12:29

Në 3-vjetorin e martesës, Turjan Hysko i dedikon këto fjalë Orinda Hutës: Për 97 vitet e tjera mbaj përgjegjësi që do të dua

Rozë

Gazeta Express

27/07/2020 12:29

3 vite më parë, Turjan Hysko dhe Orinda Huta kurorëzuan në martesë dashurine e tyre disa vjeçare. Dasma e tyre madhështore tërhoqi vëmendjen e të gjithëve.

Moderatori e ka kujtuar këtë moment të veçantë me disa nga momentet më të bukura të dasmës, duke theksuar se ajo do mbetet dita e tyre.

“27/07/2017 Ja pra Orinda Huta ka ardhur koha që mos ta mbajmë më sekret! Le ta themi publikisht që ne të dy kemi 3 vite martuar… 😍😍😍 Gëzuar shpirt!

Për 97 vitet e tjera mbaj përgjegjësi që do te dua, pastaj nuk i dihet jetës!😂 Ka qenë një ditë magjike sepse kishte shumë dashuri brenda, sepse ishte dhe do mbetet dita jone! Të dua”- shkruan Turi në dedikimin e tij në 3 vjetorin e martesës.