Ndodh edhe kjo, nokautohen në të njëjtën kohë - Gazeta Express

Sporte tjera

Gazeta Express

19/11/2021 17:17

Ndodh edhe kjo, nokautohen në të njëjtën kohë

Sporte tjera

Gazeta Express

19/11/2021 17:17

Diçka që rrallë herë shihet në sportet luftarake. Është parë në një ngjarje të arteve marciale në Tajlandë.

Lufta mes dy garuesve përfundoi pa fitues, pasi të dy ranë në të njëjtën kohë kur e nokautuan brutalisht njëri-tjetrin.

Lexo Edhe:

Përleshja që në fillim ishte shumë e ashpër, ndaj gjyqtarit iu desh të reagonte në një moment.

Megjithatë, ai lejoi që lufta të vazhdonte dhe kur luftëtarët filluan të sulmonin njëri-tjetrin, pati një pushim.