Ndizet Morena: Ma shumë ka k... në Kosovë se dëshmorë - Gazeta Express

Ndizet Morena: Ma shumë ka k… në Kosovë se dëshmorë

Rozë

Gazeta Express

18/03/2020 19:01

Këngëtarja dhe bukuroshja Morena Taraku ka qenë tepë e ashpër sot me një postim në InstaStory

Reagimi i Morenës vjen pas një video që është postuar e ku thuhet se aty është këngëtarja edhe pse ajo video nuk shihet shumë qartë.

Në këtë video shkruhet se “U gjet lokacioni i Morena Tarakut”.

Morena ka qenë objekt i shumë portaleve pasi që një audio përgjim i saj u shpërnda nëpër ca portale para disa muajve.

Ndër të tjera, Morena ka qenë tepër eksplicite në fjalorin e saj ku në fund ka shpërthyer me thënien:

“S’keni faj ju se ma shumë është rrit numri i k…. se dëshmorëve në Kosovë, pisa!”. /GazetaExpress/