Ndërpritet seanca gjyqësore për rastin “Reketi”, mjekët kontrollojnë Boki 13 - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 11:56

Ndërpritet seanca gjyqësore për rastin “Reketi”, mjekët kontrollojnë Boki 13

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 11:56

Është ndërprerë seanca gjyqësore për rastin e zhvatjes ku të akuzuar janë ish-kryeprokurorja speciale Katica Janeva, Boki 13 dhe Zoki Kiçeec.

Pauzë prej 20 minutave për seancën gjyqësore “Reketi”, ekipi i ndihmës së shpejtë do të kontrolloj dhe konstatoj nëse Boki 13 është në gjendje të mirë shëndetësore që të mund të mare pjesë në seancën e sotme gjyqësore e cila filloi me 45 minuta vonesë, pikërisht për shkak se Boki 13 u soll me vonesë nga burgu i Shutkës.