NDALONI GJITHÇKA!!! - Gazeta Express

NDALONI GJITHÇKA!!!

Gazeta Express

23/11/2020 12:57

Këtë vit të gjithë ju që keni kursyer e po rrini gati, Fortesa Home ju mirëpret me ofertën më të mirë të vitit. 

Black Friday në Fortesa Home do të jetë e gjithë java, duke filluar nga datat 23 Nëntor deri më 27 Nëntor.  

Mbi 500 lloje të pllakave për dysheme, për hapësira të brendshme dhe të jashtme, duke filluar nga 3.90 euro/m2.

Nuk do të ketë zbritje vetëm në pllaka, por dhe në  produkte hidrosanitare, në shumë lloje të dollapave dhe aksesorëve. 

Fortesa Home një vend ku ofron llojllojshmëri të produkteve me cilësi të lartë, dhe dizajn të bukur.

Fortesa Home ju mirëpret të gjithë ju qe dëshironi të bleni gjëra të bukura, cilësore dhe me çmim shumë të mirë.

Nxitoni dhe pervetësoni produktet më të mira që në fillim.  Ju mirëpresim në sallonet e shitjes të Fortesa Home në Prishtinë, Prizren dhe Pejë.

Fortesa Home, shtëpi e madhe për të gjithë!