Naçi: Sot publikojmë çdo qindarkë që shqiptarët dhuruan për të prekurit nga tërmeti - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

03/12/2019 19:39

Naçi: Sot publikojmë çdo qindarkë që shqiptarët dhuruan për të prekurit nga tërmeti

Shqiperi

Gazeta Express

03/12/2019 19:39

Elvis Naçi thotë se këtë mbrëmje do të deklarojë të gjithë shumën e mbledhur nga emisioni shqiptaret per shqiptaret dhe fondacioni, mbi të prekurit nga tërmeti.

Përmes një postimi në rrjetin social, Naçi thotë se do të bëhet transparent çdo qindarkë e dërguar nga shqiptarët në formën e donacionit për të prekurit nga tërmeti.

Shpërndaje/ E rëndësishme!
Sot në orën 22:30 jemi live në fb tim dhe Neës 24, në maratonën humanitare për të dëmtuarit e tërmetit si edhe për të bërë trasparencën e shumës që është mbledhur nga Shqiptarët.
Trasparenca e çdo qindarkë, euro, franga, pound është detyrimi ynë.
Besimi juaj është përgjëgjesia jonë, për të ndihmuar shqiptarinë që lëngon mbi rrënojat e tragjedisë së tërmetit të 26 Nëntorit!