Mushkolaj: Dikur kam kënduar dhe kam pasur një këngë - Gazeta Express

Gazeta Express

12/08/2020 16:27

Mushkolaj: Dikur kam kënduar dhe kam pasur një këngë

Gazeta Express

12/08/2020 16:27

Rrëfimet e jetës së Mushkolajt përmes shtatë këngëve.

Analisti i njohur, Imer Mushkolaj, ishte pjesë e rubrikës “Rikthim në kohë” në #Gjesi këtë të mërkurë.

Duke folur për shtatë këngët e përzgjedhura e të cilat ndërlidhen me momente të rëndësishme të jetës së tij, Mushkolaj ka treguar se dikur ka kënduar dhe ka pasur një këngë.

Detajet mund t’i kuptoni nga intervista më poshtë.