Muharrem Nitaj publikon fotografi të Daut Haradinajt në një lokal ku mbahet Marshall Tito në sfond - Gazeta Express

Gazeta Express

21/10/2020 20:48

Muharrem Nitaj publikon fotografi të Daut Haradinajt në një lokal ku mbahet Marshall Tito në sfond

Gazeta Express

21/10/2020 20:48

Nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Muharrem Nitaj, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, ka publikuar një fotografi të Daut Haradinajt, njëherit edhe gjenerali më i ri i luftës së fundit në Kosovë. Por, në sfond shihet edhe një fotografi e presidentit të Federates Socialistet të Jugosllavisë, Josip Broz Tito.

Nitaj ka shkruar me ironi “Me gjeneralin më të ri të luftës së Kosovës dhe Marshall Tito në sfond”.

Nënkryetari i AAK’së gjithashtu ka sqaruar se kjo fotografi është shkrepur në një nga lokalet në Prishtinë, tashmë 20 vjet pas çlirimit të Kosovës.

Me Gjeneralin më të ri të luftës së Kosovës- Matshall Tita në sfond. (Kjo në një lokal në Prishtinë)

Posted by Muharrem Nitaj on Wednesday, October 21, 2020