Sa i njohin kosovarët politikanët e Shqipërisë? - Gazeta Express

Sa i njohin kosovarët politikanët e Shqipërisë?

Fun

Gazeta Express

22/09/2020 15:06

Gazetare: Aurora Amerllahu

Kemi pasur rastin më parë të shohim një video virale ku në Shqipëri janë pyetur për politikanët kosovarë. Sa i njohin atje politikanët në Kosovë dhe sa i dinë pozitat e tyre.

Jo që nuk i kanë njohur, por që edhe për disa këngëtarë kanë thënë se janë politikanë.

E kësaj radhe, “#Gjesi” ka dalë në Prishtinë edhe këtë lloj ‘testi’ e ka bërë me qytetarët tanë.

Sa te ne i njohin politikanët në Shqipëri, sa i dinë pozitat e tyre e shumëçka tjetër do ta shohim në vazhdim.