“Mortal Kombat”, premierë në prill - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

22/02/2021 22:21

“Mortal Kombat”, premierë në prill

Arte

Gazeta Express

22/02/2021 22:21

Manjakët e lojërave kompjuterike do të mund të shohin një lojë të tyre tashmë të adaptuar për film

Kjo sot është bërë e mundur nga HBO Max të cilët kanë lajmëruar se projekti i tyre i ri kinematografik, “Mortal Kombat”, që bazohet në lojën me të njëjtin emër do të jetë gati për publikë së shpejti.

Traileri i këtij filmi është publikuar.

Filmi flet për një skuadër ushtarësh me fuqi të jashtëzakonshme të cilët do të zgjidhet për të luftuar në “Mortal Kombat”.

Kjo është një betejë legjendare që bëhet me qëllim shpëtimin e mbretërisë.

Sipas mediave amerikane në rolet kryesore janë: Joe Taslim, Hiroyuki Sanada, Jessica McNamee, Mehcad Brooks, etj.

Të njëjtat thonë se “Mortal Kombat” do të lansohet premierë në platformën digjitale HBO Max dhe në kinematë amerikane. /GazetaExpress/