Monologu emocionues i Kallakut në ‘’Kosherja’’ - Gazeta Express

Monologu emocionues i Kallakut në ‘’Kosherja’’

Rozë

Gazeta Express

12/04/2021 12:39

Moderatori i spektaklit të humorit në ABC dhe T7 “Kosherja”, Bes Kallaku ka bërë një monolog tepër emocionues, ndërthur me notat e parodisë.

Mirëpo, ajo që preku më shumë ishte tema e këtij monologu, e cila lidhet me plakjen e popullësisë.

Kallaku i ka bërë thirrje të gjithë shqiptarëve të lindin fëmijë, madje edhe ata që kanë zgjedhur të jetojnë jashtë.

Sipas tij, pasuria më e madhe që do lini pas vetes janë vetëm fëmijët.