Momenti kur një qytetar në Klinë arrestohet - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

23/02/2021 12:07

Momenti kur një qytetar në Klinë arrestohet

Lajme

Gazeta Express

23/02/2021 12:07

Një person është ndaluar dhe më pas arrestuar nga Policia në Klinë.

Rasti ka ndodhur sot rreth orës 11:00 në qendër të qytetit.

Portali Klina.info raporton se i njëjti u arrestua për shkak të mosmbajtjes së maskës.

Më poshtë keni momentin e arrestimit të qytetarit nga Policia e Kosovës.