Momentet e luftimeve mes ushtrisë armene dhe asaj azerbajxhanase - Gazeta Express

Momentet e luftimeve mes ushtrisë armene dhe asaj azerbajxhanase

Lajme

Gazeta Express

28/09/2020 20:04

Armenia dhe Azerbajxhani vijojnë të jenë në konflikt të ashpër dhe të përgjakur. Televizioni shtetëror i Armenisë ka publikuar pamje vërtet të rënda që tregojnë pasojat e luftës.

Në to shihen humbjet e ushtrisë së Azerbajxhanit si në mjete ushtarake dhe në njerëz.