Mjeku ortoped nga Turqia Prof. Dr. Kose vjen më 5 Mars në Spitalin Amerikan - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

28/02/2020 14:38

Mjeku ortoped nga Turqia Prof. Dr. Kose vjen më 5 Mars në Spitalin Amerikan

Lajme

Gazeta Express

28/02/2020 14:38

Mjeku ortoped nga Turqia Prof. Dr.Kamil Cagri Kose vjen të enjten më date 05 Mars 2020 në Spitalin Amerikan Kosovë. Për të lënë takim telefononi ne nr 038 221 661 ose 049 513 513 si dhe ne inbox.

Spitali Amerikan në Prishtinë dhe ortopedi i njohur turk Dr. Kamil Cagri Kose kanë realizuar nje intervenim shumë delikat të një pacienti që vuante nga shtremberimi i shtylles kurrizore.

Nje intervenim i dalë me sukses ku pacientit i është bërë korrigjimi i lakimit të rruazave të shtyllës kurrizore dhe fiksimi në pozicionin e duhur. Spitali Amerikan ne Kosovë, edhe një herë ka sjellë dhe realizuar nëpërmjet mjekut të njohur Dr. Kose ndërhyrjen me sukses të një operacioni i cili nuk kryhet as në Kosovë dhe as në Maqedoni.

Mjeku Kose dhe Spitali Amerikan në Kosovë do të ofrojnë në bashkëpunimet e ardhshme jo vetëm operacione të këtij lloji por edhe ato intervenime që përfshijnë skoliozat,tumoret spinale, thyerjet kurrizore(traumatike, patologjike, osteoporotike), Stenozë kurrizore, lëvizjen e vertebrave te shpinës, Hernien diskale (mesit), Herni diskale (cervikale), spondiloartrozen, -Çrregullime të degjenerimit të shpinës, infeksione kurrizore dhe infeksionet e kockave, Artritin e shpinës, si edhe shumë ndërhyrje te tjera.

Me mjeket më të mirë, në Spitalin Amerikan në Kosove,suksesi i intervenimit është i garantuar.Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!#spitaliamerikan #perqafojejeten