Miratohet Ligji për mbrojtje - Gazeta Express

Miratohet Ligji për mbrojtje

Ballina

Gazeta Express

16/02/2020 14:41

Me gjithsej 80 vota “pro” dhe asnjë kundër, Kuvendi sot në kuadër të seancës së 123-të e miratoi Propozim Ligjin e plotësuar për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për mbrojtje, përcjell GazetaExpress.

Paraprakisht në kuadër të seancës së 135-të, u miratua edhe Ligji për Prokurorinë publike, si dhe Ligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për Këshill të prokurorëve publik.

Gjatë miratimit të ligjeve për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për Këshill të prokurorëve publik dhe për mbrojtje, deputetët e VMRO-DPMNE-së nuk ishin të pranishëm,/GazetaExpress/

Besmir Lika