Miratohet Ligji për Byronë për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme - Gazeta Express
string(89) "miratohet-ligji-per-byrone-per-verifikimin-dhe-konfiskimin-e-pasurise-se-pajustifikueshme"