Ministria e Transportit: Kujdes kur blini bileta të fluturimeve, mos bini pre e mashtrimeve - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

06/12/2019 19:37

Ministria e Transportit: Kujdes kur blini bileta të fluturimeve, mos bini pre e mashtrimeve

Lajme

Gazeta Express

06/12/2019 19:37

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit me anë të një videoje ka bërë sensibilizimin e qytetarëve lidhur me pagesat e avio biletave.

Kjo ministri ka kërkuar nga qytetarët që mos të bien pre e mashtrimeve dhe të jenë të vëmendshëm kur të blejnë një biletë.

Konkretisht ata kanë bërë të ditur se mashtrimet vijnë nëpërmjet rrjeteve sociale si Instagram, Facebook dhe rrjetet tjera në internet.

Për çdo parregullsi kjo ministri ka kërkuar që rastet të paraqiten te mbrojtja e konsumatorit, derisa ka bërë të ditur se ligji parasheh kompensime vetëm për dëmet nga kompanitë e licensuara.

Më poshtë, keni edhe videon sensibilizuese nga MTI.

Ministria e Infrastruktures dhe Transportit – Video sensibilizuese për avio biletat