Ministria e Shëndetësisë tregon se nxënësit e cilës shkollë do të vaksinohen nesër - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

25/11/2021 17:05

Ministria e Shëndetësisë tregon se nxënësit e cilës shkollë do të vaksinohen nesër

Lajme

Gazeta Express

25/11/2021 17:05

Ministria e Shëndetësisë ka treguar se kanë organizuar për nesër  ekipe mobile për vaksinimin e nxënësve në Shkollën e Mesme “Eqrem Qabej” në Prishtinë, raporton Gazeta Express.

Sipas MSH’së, vaksinimi po bëhet në bashkëpunim me drejtuesit e shkollës dhe zhvillohet nga ora 08:00 në mjediset e kësaj shkolle.

Lexo Edhe:

“Prindërit ose kujdestarët ligjorë të nxënësve që do të vaksinohen, janë të mirëpritur, nëse duan për të përcjellë nga afër vaksinimin, sikurse edhe mediat”, thuhet nga kjo ministri.

Dita/Data: E premte, 26 nëntor, 2021

Koha: 08:00

Vendi: Shkolla e Mesme “Eqrem Qabej “, Prishtinë

Tema: Vaksinimi i nxënësve me vaksinën kundër COVID-19