Ministria e Shëndetësisë sapo publikoi udhëzimet e reja për vendosje të maskës: Do të befasoheni me këto masa - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

30/09/2020 20:40

Ministria e Shëndetësisë sapo publikoi udhëzimet e reja për vendosje të maskës: Do të befasoheni me këto masa

Fun

Gazeta Express

30/09/2020 20:40

Para pak çasteve Ministria e Shëndetësisë publikoi listën e re me udhëzime për vendosje të maskës. Nëse mendoni se jeni befasuar më parë me masat që ishin, e keni shumë gabim.

Sonte në “Mbrëmjet e Lajmeve” u kumtuan udhëzimet e reja për vendosje tē maskës.

Gjatë gjithë pandemisë ku po bëhen afër një vit, gjithmonë kemi pasur dilema se si janë masat, kur gjobitemi për mosrespektim, njëra ndër ishte në veturë me familjarë a duhet të vendosim maskë.

Gjithsesi nga sonte gjithçka ndryshon me këto udhëzime të reja.

E para në list është: “Maska duhet të vendoset kur je duke ecur dhe nga larg sheh police”

Për të u informuar për të gjitha ndiqni edicionin e sontëm të “Mbrëmjet e Lajmeve” në videon më poshtë.

“Mbrëmjet e Lajmeve” është emision satirik i cili ka nisur së fundmi në GjirafaVideo.

Qëllimi i emisionit është që t’i argëtoj publikun duke satirizuar ngjarjet ditore në vend si ato politike dhe sociale.

“Mbrëmjet e Lajmeve” mund t’i ndiqni çdo natë nga ora 20:10 në GjirafaVideo.com