Ministria e rrit vlerën e koeficientit për federatat sportive - Gazeta Express
string(61) "ministria-e-rrit-vleren-e-koeficientit-per-federatat-sportive"

Sporte tjera

Gazeta Express

08/02/2023 13:57

Ministria e rrit vlerën e koeficientit për federatat sportive

Sporte tjera

Gazeta Express

08/02/2023 13:57

Ministria e Sportit ka njoftuar se e ka rritur vlerën e koeficientit për federata sportive për vitin 2023.

Na bazë të kategorive, MKRS-ja e ka bërë edhe rritjen e koeficientit, i cili ka shënuar rritje rekorde për këtë vit.

Lexo Edhe:

Në Kategorinë A të Federatave, koeficienti për sportet ekipore dhe indiiduale është rritur deri në 2600 euro, ndërsa në total ka rritje deri në 160 për qind në krahasim me vitin 2021.

Më poshtë mund ta shihni ndryshimin e vlerës së koeficientit, të prezantuar nga Ministria e Sportit. /Gazeta Express/