Ministria e Ekonomisë harton zgjidhje të re ligjore për rregullimin e tregjeve në konsultim me të gjithë palët e interesuara - Gazeta Express

Ministria e Ekonomisë harton zgjidhje të re ligjore për rregullimin e tregjeve në konsultim me të gjithë palët e interesuara

Maqedoni

Gazeta Express

10/12/2019 17:54

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi mbajti konferencë për shtyp lidhur me Ligjin për tregi në tregjet e gjelbra.

Ministri Bekteshi njoftoi se në seancën e sotme, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi Projektligjin për ndërprerjen e Ligjit aktual për tregti në tregjet e gjelbra dhe sjelljen e një zgjidhje të re ligjore.