Ministri Nuhiu: Institucionalizojmë në aspektin strukturor organizativ edhe gjuhën shqipe në MPB! - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

06/08/2020 16:18

Me i fundit

dpt

Ministri Nuhiu: Institucionalizojmë në aspektin strukturor organizativ edhe gjuhën shqipe në MPB!

Ballina

Gazeta Express

06/08/2020 16:18

Ministri punëve të brendshme Agim Nuhiu bën të ditur se janë nënshkruar aketet normative për themelimin e Departamentit për përkthim dhe interpretim.

Në këtë mënyrë po institucionalizojmë në aspektin strukturor organizativ edhe gjuhën shqipe në Ministrine e punëve të brendshme!” – thotë Nuhiu.

Nënshkruam aketet normative për themelimin e Departamentit për përkthim dhe interpretim.Në këtë mënyrë po…

Publiée par Agim Nuhiu sur Jeudi 6 août 2020