Ministri Aliu raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

08/12/2021 8:23

Ministri Aliu raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Lajme

Gazeta Express

08/12/2021 8:23

Sot do të mblidhet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Në këtë komision do të jetë i ftuar edhe Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturë (MMPHI), Liburn Aliu, ku edhe do të shqyrtohet raporti i auditmit të performancës “Mbledhja, trajtimi dhe asgjësimi i mbeturinave komerciale”.

Lexo Edhe:

Mbledhja ku pritet të jetë ministri Aliu do të fillojë në orën 10:00.