Mijëra njerëz nuk e dinë përgjigjen e saktë, kush ka përparësi në këtë kryqëzim - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

30/10/2021 15:06

Mijëra njerëz nuk e dinë përgjigjen e saktë, kush ka përparësi në këtë kryqëzim

Fun

Gazeta Express

30/10/2021 15:06

A mendoni se jeni shofer i mirë?

Klubi i njohur gjerman i automobilave ADAC ka publikuar një ilustrim që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.

Lexo Edhe:

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzim ndodhen 6 automjete, shikoni mirë foton dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të shkojnë. Kush duhet të kalojë i pari?

1. Makina e gjelbër – Makina e kuqe dhe furgoni – autobusi.

2. Makina e kuqe dhe furgoni – vetura e gjelbër – autobusi.

3. Makina e gjelbër – Autobusi – Makina e Kuqe dhe furgoni.

4. Makina e gjelbër – Makina e kuqe – Furgoni – Autobusi.

Lexo edhe:  Elon Musk, afër 300 miliardë dollarëve, është njeriu më i pasur në histori

Përgjigjuni në komente.

Përndryshe ky është klubi më i madh automobilistik në Evropë, që mbledh 18 milionë anëtarë, dhe gjithashtu klubi më i madh i motorëve, me rreth 1.5 milion motoçiklistë të regjistruar. Në faqen e saj në Facebook, ADAC poston vazhdimisht detyra të testimit të trafikut, duke i lënë ndjekësit e saj të ofrojnë një zgjidhje.