Metoda për ta karikuar telefonin më shpejt - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

09/11/2021 11:40

Metoda për ta karikuar telefonin më shpejt

AutoTech

Gazeta Express

09/11/2021 11:40

Keni paketuar valixhet, keni kontrolluar se nuk ju mungon asgjë dhe befas kujtoni se keni harruar të karikoni telefonin.

Nuk ka asgjë më të keqe sesa të prisni derisa telefoni të karikohet plotësisht, veçanërisht nëse nuk keni një karikues makine.

Lexo Edhe:

Në fakt, ekziston një mënyrë që telefoni të marrë bateri më shpejt. Vendoseni në modalitetin e fluturimit.

Që në momentin që e ndizni, celulari do të karikohet edhe dy herë më shpejt.

Megjithatë, do t’ju duhet të konsumoni shumë më tepër energji kur duhet ta rihapni.