Mësohen detaje të reja rreth iPhone 12 - Gazeta Express

Gazeta Express

26/08/2020 23:38

Mësohen detaje të reja rreth iPhone 12

Gazeta Express

26/08/2020 23:38

Modelet e ardhshme të iPhone tashmë kanë qenë tema e shumë thashethemeve dhe rrjedhjeve, por Jon Prosser, i cili ka qenë përgjegjës për disa prej këtyre rrjedhjeve në të kaluarën, ka ndarë disa detaje të reja rreth iPhone 12 Pro të ardhshëm.

Face ID thuhet se ka përmirësime të dukshme, dhe ajo duhet të funksionojë nga më shumë kënde.

Më e rëndësishmja, cilësimet e ekranit ende përfshijnë një mundësi për një ritëm të lartë të rifreskimit, dhe raportohet se, rreth gjysma e njësive PVT që testohen kanë ekrane 120Hz.

Në maj, pritej që iPhone 12 Pro të niste me funksion, por raportet e mëvonshme e mohuan atë.

Duket se Apple është duke luftuar për ta bërë atë të ndodhë, dhe është akoma e paqartë se çfarë do të jetë në produktin përfundimtar.

Sa i përket veçorive të kamerës, ato përfshijnë një sensor LiDAR, si ai në iPad Pro më të fundit, përcjell Telegrafi.

Ekziston gjithashtu një modalitet i përmirësuar natën për foto, opsione të reja regjistrimi video përfshirë 4K me 120 korniza për sekondë dhe video me lëvizje të ngadaltë 4K me 240 korniza për sekondë dhe më shumë.

Thuhet gjithashtu se moduli i kamerës është 10% më i madh në iPhone 12 Pro, me sa duket krahasuar me iPhone 11 Pro.