Mënyrat e çuditshme të mbrojtjes në kohën e koronavirusit - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

05/04/2020 10:58

Mënyrat e çuditshme të mbrojtjes në kohën e koronavirusit

Fun

Gazeta Express

05/04/2020 10:58

Në një kohë kur shumë njerëz mbajnë maska dhe doreza për t’u mbrojtur nga koronavirusi, ka disa prej tyre që kanë vendosur të marrin masa më interesante.

Në këtë fotogaleri mund të shikoni disa nga masat mbrojtëse më të çuditshme dhe të jashtëzakonshme që ju kanë zënë sytë.