Megan shkoi të psikologu në terapi pas Love Island - Gazeta Express

Yjet

Gazeta Express

26/08/2021 20:24

Megan shkoi të psikologu në terapi pas Love Island

Yjet

Gazeta Express

26/08/2021 20:24

“Më është dashur të shkoj në terapi”. Kështu ka thënë Megan Barton Hanson për përvojën e saj pas Love Island, derisa ka thënë se rrjetet sociale i kanë “shkaktuar trauma psikike”

Megan Barton Hanson ka dhënë detale të jetës së saj pas Love Island, në një përpjekje të saj që yjet e rinj të këtij emisioni të dinë si të merren me famë.

Lexo Edhe:

Në një ese për revistën Grazia, 27 vjeçarja ka treguar se ajo “nuk ishte e përgatitur” për botën e jashtme pasi u largua nga villa, kryesisht për “kritikat” mbi operacionet plastike dhe tha se ajo do të dëshironte që të ndjektë sesionet e terapoisë pas emisionit.

Megan është paraqitur në katër seri të ITV2 më 2018, ku kishte përfunduar në vendin e katërt me ish të dashurin e saj Wes Nelson.

“Nuk isha e përgatitur për kritikat në lidhje me operacionin tim plastik dhe si dukesha më parë”, ka thënë ajo.

“Nuk është shumë e shëndetshme të jesh në rrjetet sociale gjatë gjithë kohë dhe të lexosh komente poshtruese që bëhën pas shpine, kur jeni ende në emision nuk i shikon, por kur dilni kjo ju shkakton traumë. Kam shkuar për konsulta të psikologu për këtë”, ka përshkruar dhe shpjeguar ajo përvojat e saj traumatike që ka pësuar pas emisionit.  /GazetaExpress/