Më shumë oksigjen në organizëm? Zgjidhjet natyrale - Gazeta Express
string(49) "me-shume-oksigjen-ne-organizem-zgjidhjet-natyrale"

Keshilla Mjekësore

Gazeta Express

22/04/2024 19:47

Më shumë oksigjen në organizëm? Zgjidhjet natyrale

Keshilla Mjekësore

Gazeta Express

22/04/2024 19:47

Një nga aspektet më të rëndësishme të një organizmi të shëndetshëm është oksigjeni.

Truri ka nevojë për oksigjen.

Lexo Edhe:

Gjaku po ashtu.

Në fakt, i gjithë organizmi, i ka shpresat te oksigjeni, sepse falë tij, qelizat marrin ‘bukën e përditshme.’

Natyra ofron plot oksigjen, njeriu shkakton shumë pluhur.  Në fakt, të dhënat shkencore tregojnë se ajri në ambientet e brendshme ku jetojmë është tre deri në pesë herë më i ndotur se ajri në ambientet e jashtme.

Substancat që shkaktojnë alergji, metalet e rënda, mikotoksinat,  myku, bakteret dhe gazrat e bojërave, mobiljeve, tapicerive dhe çdo gjë tjetër në shtëpinë tuaj, e bën ajrin gjithnjë e më të ndotur.

Teksa organizmi është gjithë kohën në kërkim të oksigjenit, është koha të mësoni se si të përmirësoni nivelin e oksigjenit në organizmin tuaj por edhe në shtëpinë, zyrën apo dhomën e gjumit përmes këshillave të AgroWeb.org.