Me Pi&Ki Pushimet Shpërblim i ki! - Gazeta Express
string(31) "me-piki-pushimet-shperblim-i-ki"

Me Pi&Ki Pushimet Shpërblim i ki!

Lajme

Gazeta Express

17/05/2024 17:40

Egi Group ka lansuar kampanjat shpërblyese për produktet nga Pi&Ki ku me blerjen e produkteve ju keni mundësi të merrni pjesë në kampanjë dhe të jeni një nga fituesit potencial të udhëtimeve nëpër Europë dhe shumë shpërblimeve të tjera.

Kampanja Shpërblyese me Pasta ofron:

– 10xUdhëtime për çift në Milano
– 10xUdhëtime për çift në Stamboll
– 10xSmart Phone
– 10xSet tenxhere
– 10xSet pjata

Lexo Edhe:

Kampanja Shpërblyese me Biskota:

– 10xUdhëtime për çift në Milano
– 10xUdhëtime për çift në Barcelon
– 10xSmart Phone
– 10xBiçikleta elektrike

Kampanja Shpërblyese me Kikirika:

– 10xUdhëtime për çift në Paris
– 10xUdhëtime për çift në Barcelonë
– 10xSmart Phone
– 10xBiçikleta elektrike

Kampanja Shpërblyese me Flipsa:

– 10xUdhëtime familjare në Disnepland Paris
– 10xTrotinet elektrik
– 10xTablet

Për tu bërë pjesë e kampanjave shpërblyese ju duhet të bleni nga produketet e cekura, të preni barkodet nga produktet, ti vendosni 5 barkode nga kategoria e njejtë e produkteve në pliko, të plotësoni shënimet e kërkuara (Emri, Mbiemri, Vendbanimi dhe numri kontaktues) plotësoni po ashtu për cilën kampanjë merrni pjesë p.sh “ Loja Shpërblyese-Pasta”  dhe të dërgohen në adresen – Fabrika e Pi&Ki, Zahaq- Pejë.

Pasi të keni dërguar plikot ju bëheni pjesëmarrës dhe fitues potencial për kampanjen të cilën keni dërguar barkodet e produkteve. Ju mund të merni pjesë edhe në të gjitha kampanjat por duke ju përmbajtur rregullave për dërgimin e 5 barkodeve nga ajo kategori e produkteve.

Sa më shumë pliko të dërgoni ju keni më shumë mundësi të jeni fitues.