"Më pëlqeu puthja në buzë", Mevlani fton në kërcim Antonelën, Ledjana bën veprimin e papritur - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

16/02/2021 19:41

“Më pëlqeu puthja në buzë”, Mevlani fton në kërcim Antonelën, Ledjana bën veprimin e papritur

Rozë

Gazeta Express

16/02/2021 19:41

Puntatën e sotme në Përputhen, u transmetua takimi i radhës mes Ledjanës dhe Mevlanit.

Por xhelozia mes treshes Mevlani, Antonela, Ledjana nuk ka të mbaruar. Mevlani dhe Ledjana u shprehën se të dy nuk kanë siguri tek njëri-tjetri.

Ndërkohë ai shtoi më shumë pikëpyetjet pasi tha se i kishte pëlqyer shumë puthja e Antonelës në Përputhen Prime, të dielën.

“Normal që më pëlqeu, se më puthi në buzë jo në kokë,” tha Mevlani.

Ai gjithashtu ftoi Antonelën sot në një kërcim, ndërkohë nuk munguan përqafimet dhe puthjet në qafë.

Në këtë moment, Ledjana u kthye me karrige mbrapsht për të mos i parë gjatë kërcimit.