Më e mirë Audi, Mercedes apo BMW kur bie borë? - Gazeta Express

Më e mirë Audi, Mercedes apo BMW kur bie borë?

Gazeta Express

25/11/2020 10:01

Dimri, stina kur BMW-të duhet të mbyllen në garazh.

Kjo pyetje ka përgjigje të llojllojshme dhe mendime të ndryshme mes fansave të këtyre makinave, sidomos edhe në Kosovë.

Mirëpo një gjë është e sigurt: BMW dhe Mercedes-Benz nuk mund të mburren edhe aq shumë në këtë aspekt, ndonëse tiparet xDrive dhe 4Matic kanë përparuar viteve të fundit.

E njëjta gjë nuk mund të thuhet edhe për Audi, e cila shquhet për aftësi të mira në borë.

Në videot e mëposhtme janë disa nga qindra raste kur makinat BMW dëshpërojnë në terrenin me borë.

BMW snow fail BMW X5 On Snow – Fail!