Me 60% të votave të numëruara BDI prapë e para te shqiptarët në Maqedoninë e Veriut - Gazeta Express

Maqedoni

Gazeta Express

15/07/2020 23:53

Me 60% të votave të numëruara BDI prapë e para te shqiptarët në Maqedoninë e Veriut

Maqedoni

Gazeta Express

15/07/2020 23:53

Mësohet se nga përpunimi i rezultateve të zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut, në 2,274 vendvotime deri në ora 23:00, respektivisht nga rreth 60 për qind e vendvotimeve prin koalicioni “Mundemi” i udhëhequr nga LSDM-ja prin me 36.78 për qind, VMRO-DPMNE me 35.71 për qind, BDI me 10.34 për qind, dhe koalicioni ASH- Alternativa me 8.16 për qind.

Partia e Majta ka 4.15 për qind, Integra 1.38 për qind dhe PDSH 1.33 për qind, shkruan Allsatm.