Mbledhja e KSI-së për vitin e ri shkollor vazhdon nesër - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

10/08/2020 13:58

Mbledhja e KSI-së për vitin e ri shkollor vazhdon nesër

Ballina

Gazeta Express

10/08/2020 13:58

Mbledhja e Komisionit për Sëmundje Infektive dhe e përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës do të vazhdojë edhe gjatë ditës së nesërme. Në mbledhje po finalizohen protokollet për fillimin e vitit të ri shkollor.

“Ende jemi në bisedime. Zgjidhja përfundimtare do të publikohet nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës”, tha epidemiologu Aleksandar Stojanov nga KSI.