Marigona paralajmëron hitin e radhës - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

27/01/2020 20:31

Marigona paralajmëron hitin e radhës

Rozë

Gazeta Express

27/01/2020 20:31

Grupi i pop-rok muzikës Marigona ka paralajmëruar sonte një këngë të re

Marigona ka paralajmëruar sonte me anë të një video se do t’i rikthehen skenës sonë pas disa viteve.

Në një video teaser që e kanë publikuar në youtube ata kanë shkruar se “së shpejti” do të vinë me këngë të re, por nuk kanë treguar titullin e këngës.

Marigona ishte njëri prej pop-grupeve më të njohura në Kosova në vitet e 90-ta por edhe pas përfundimit të luftës në Kosovë ishin tepër aktiv.

Vitin e kaluar ata ishin rikthyer dhe tani ata kanë paralajmëruar dhe tani kanë paralajmëruar këngë të re. /GazetaExpress/