Maqedoni/ 141 raste të reja me COVID-19, 94 persona janë shëruar dhe një i vdekur - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

26/09/2020 17:15

Maqedoni/ 141 raste të reja me COVID-19, 94 persona janë shëruar dhe një i vdekur

Ballina

Gazeta Express

26/09/2020 17:15

Në 24 orët e fundit janë bërë 1559 testime dhe janë regjistruar 141 raste të reja të covid-19:

 • Shkup 51
 • Kumanovë 12
 • Shtip 6
 • Prilep 6
 • Tetovë 2
 • Strugë 2
 • Veles 2
 • Bitola 5
 • Ohër 3
 • Kavadarci 5
 • Gostivar 2
 • Gjevgjeli 5
 • Strumicë 10
 • Kriva Palanka 2
 • Koçani 5
 • Probistip 1
 • Valandovë 3
 • Vinicë 3
 • Delçevo 2
 • Sveti Nikole 8
 • Kërçovë 2
 • Resen 2
 • Negotino 2

Në moshën 79 vjeçare ka vdekur pacientja nga Shkupi

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 94 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 25
 • Kumanovë 5
 • Dibër 1
 • Shtip 6
 • Prilepi 5
 • Tetovë 8
 • Strugë 3
 • Veles 5
 • Bitola 7
 • Gostivar 4
 • Gjevgjeli 5
 • Kriva Palanka 1
 • Radovish 3
 • Koçani 5
 • Berovë 1
 • Vinicë 1
 • Delçevo 1
 • Kratovë 1
 • Sveti Nikole 1
 • Kërçovë 6

Deri më tani janë bërë gjithsej 184.097 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17483, numri i pacientëve të shëruar është 14516, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2245.